torsdag 27 februari 2014

Åka skidor.

Hej,

Idag var jag lite trött när jag vaknade, var och drack lite öl och kollade på Champions League med en kollega igår. Det blev inte jätte sent och det blev inte jätte mycket heller, men man är ju inte så ung längre. Var väl hemma vid 00.00 tiden och vaknade vid 6.20 i morse och det var ju bara att kliva upp.
Igår när jag tog mig hem så åkte jag pendeltåg, tänkte att jag skulle kolla lite på ett avsnitt av den serie jag följer på Viaplay. Hann väl se ungefär 10 min av den och började känna att jag mådde riktigt dåligt. Vi hade då kommit till Farsta, vilket då var några stationer kvar till Handen. Jag la ifrån mig luren och försökte att blunda, men det gjorde det hela värre. Vi kom till Skogås och jag funderade om jag skulle hoppa av och spy, men tänkte att nä det är ju bara en station kvar. Jag satt och hyperventilerade där jag satt (tur att det inte satt någon bredvid mig). Vi kom fram till Handen och jag ställde mig upp och ställde mig vid dörren. Det första jag gjorde när jag klev av på perrongen var att kolla vart är papperskorgarna. När jag klev ut i friska luften så kände jag bättre direkt, men fortsatte att hyperventilera. Jag tog rulltrapporna upp och gick upp till busshållplatsen. Där kändes det mycket bättre.
Klev på bussen och jag tror att jag somnade till. När vi kom fram till min station så kände jag direkt att jag måste spy. Hoppade av bussen och gick en bit till en liten skogsdunge som är där vi bor. Stod och lutade mig mot ett träd och funderade om jag skulle stoppa fingrarna i halsen eller inte.
Jag gjorde inte det utan jag gick hem istället.
Kom innanför dörren och borstade tänderna och slängde av mig kläderna och dök i säng. Somnade på 2 röda och vaknade av frugans väckarklocka drog igång.
Var grymt trött och käkade och tog mig till jobbet.
På lunchen kände jag att jag hade lust att skita i träningen, men pallrade mig ner ändå vilket jag är otroligt glad över.
Det gick faktiskt bra och träna, körde bröst och mage.

Om en liten stund skall min kära familj hämta upp mig och sedan skall vi bege oss mot Gävle.
Vi tar en liten mini semester till Kungsberget och åker lite skidor.

Ha den bästa helgen nu mina vänner!!

Inga kommentarer: